OM OSS
Vi träffades och blev ett par 2005 och med vårt gemensamma intresse och våra breda kunskaper inom mat och service startade vi KockRocken catering 2009.
Jag (Rossanna Stefani) är utbildad i servering och dryckeskunskap vid Stockholms hotell- och restaurangskola, tog examen 2008 och fick stipendium ”We Serve” av American Express Lions Club “för att ha visat utomordentlig fallenhet för serviceyrket och föredömligt kamratskap”. Jag har jobbat på bland annat Paul & Norbert, Villa Pauli, Pontus och numera extrajobbar jag på Wedholms Fisk.
Min man (Dimitris Pilitsopoulos) är utbildad kock på Matpedagogerna i Sundbyberg och har jobbat i köken på restauranger som Divino, Vassa Eggen och Restaurang Stockholm. Kökschef har han varit på Porto Cervo och Lo Scudetto.
Jag kan berätta att Dimitris är en otroligt vass och smaksäker kock med ett öga för detaljer, det säger jag inte bara för att han är min man och pappan till mina barn utan för att det är sant. Jag är hans största kritiker, det är av mig han får höra om nåt inte är bra eller behöver ändras på :-p
Vi kompletterar varandra otroligt bra och är ett bra team med (förhoppningsvis) fler framgångsrika år framför oss.
Vi ser fram emot att skämma bort Er!

